Functionare necorespunzatoare

Ne bucuram ca utilizati aplicatia Info STB! Asteptam cu interes parerile voastre aici.
Reguli forum
1. Limbajul vulgar nu este acceptat.
2. Utilizatorii care posteaza link-uri spre site-uri / poze obscene vor fi penalizati.
3. Respectati parerile / opiniile colegilor de forum.
4. Mesajele offtopic vor fi sterse.
Scrie răspuns
moderatorBRP
Moderator
Mesaje: 74
Membru din: Vin Mar 29, 2019 10:28 am

Vin Iun 14, 2019 1:00 pm

andrewyw scrie:
Lun Iun 10, 2019 7:14 am
Aplicatia STB nu functioneaza astazi luni in jurul orei 7:13. Nici pe telefon, nici in browser. Si nu e problema de la internetul meu fiindca pot sa postez pe acest forum.Untitled.png
Salut! Situatia pe care ai semnalat-o a fost generata de o problema tehnica, insa aceasta a fost remediata.
Te rugam sa ne anunti daca vei mai constata ca aplicatia nu functioneaza in mod corespunzator, pentru a putea remedia eventualele probleme intr-un timp cat mai scurt.
Iti multumim pentru feedback!
moderatorBRP
Moderator
Mesaje: 74
Membru din: Vin Mar 29, 2019 10:28 am

Vin Iun 14, 2019 1:06 pm

Formhault scrie:
Lun Iun 03, 2019 8:24 am
Salut!

De vreo două săptămâni aplicația refuză să funcționeze. Primesc eroarea "Could not get lines". Am încercat pe două rețele : RDS și Vodafone.

M-am gândit... Ia să încerc cu VPN (PIA) și, culmea, merge! Și cu VPN de România, Germania, Japonia...

Doar nu trebuie să sun la RDS sau Vodafone să încerc sa le explic cum funcționează tehnologia. Că n-am șanse. Mai degrabă s-o fi întâmplat ceva în aplicație?

https://youtu.be/pezoF9y4iiE
Salut! La momentul respectiv a fost, intr-adevar, o problema, insa aceasta a fost remediata si a ramas in atentia echipei tehnice, pentru a preveni aparitia unor astfel de situatii.
Cu toate acestea, daca vei mai constata ca aplicatia nu functioneaza in mod corespunzator, te rugam sa ne anunti, pentru a putea remedia eventualele probleme intr-un timp cat mai scurt.
Iti multumim pentru feedback!
cristi
Membru
Mesaje: 0
Membru din: Mie Apr 17, 2019 7:56 pm

Mie Iun 26, 2019 10:01 am

Salut, in acest moment aplicatia nu afiseaza/afiseaza doar o parte din vehicule de pe traseul mai multor linii, mai jos cateva exemple:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
moderatorBRP
Moderator
Mesaje: 74
Membru din: Vin Mar 29, 2019 10:28 am

Mie Iun 26, 2019 10:40 am

cristi scrie:
Mie Iun 26, 2019 10:01 am
Salut, in acest moment aplicatia nu afiseaza/afiseaza doar o parte din vehicule de pe traseul mai multor linii, mai jos cateva exemple:
Salut! Am verificat situatia pe care ai semnalat-o si am constatat ca, la momentul respectiv, timpul de afisare a vehiculelor pe harta era mai mare decat cel obisnuit, insa in acest moment aplicatia functioneaza normal.
albert.arifovici
Membru
Mesaje: 0
Membru din: Joi Apr 18, 2019 11:31 pm

Joi Iun 27, 2019 12:04 pm

Am descoperit un glitch. Se vede in poza atașata. Când te întorci din secțiunea de trasee in ecranul principal apare pentru scurt timp un tab pe care scrie “Label”.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
moderatorBRP
Moderator
Mesaje: 74
Membru din: Vin Mar 29, 2019 10:28 am

Joi Iun 27, 2019 12:50 pm

albert.arifovici scrie:
Joi Iun 27, 2019 12:04 pm
Am descoperit un glitch. Se vede in poza atașata. Când te întorci din secțiunea de trasee in ecranul principal apare pentru scurt timp un tab pe care scrie “Label”.
Salut! Problema respectiva a fost remediata. Iti multumim pentru feedback!
albert.arifovici
Membru
Mesaje: 0
Membru din: Joi Apr 18, 2019 11:31 pm

Sâm Iun 29, 2019 12:51 pm

Noile linii naveta apar cu “*-“ in aplicatie...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
moderatorBRP
Moderator
Mesaje: 74
Membru din: Vin Mar 29, 2019 10:28 am

Mar Iul 02, 2019 11:21 am

albert.arifovici scrie:
Sâm Iun 29, 2019 12:51 pm
Noile linii naveta apar cu “*-“ in aplicatie...
Salut! Problema a fost remediata. Iti multumim pentru feedback!
cristi
Membru
Mesaje: 0
Membru din: Mie Apr 17, 2019 7:56 pm

Joi Iul 04, 2019 7:47 am

Salut, exista in continuare probleme la afisarea vehiculelor pe traseu. Exemplu de pe linia 641 acum, afiseaza doar un autobuz:
641.PNG
In plus, pare ca aplicatia nu functioneaza normal, timpii de sosire par inghetati:
6412.PNG
Totodata, as vrea sa mai readuc in discutie problema cu afisarea timpului de sosire estimat. In continuare aplicatia raporteaza ca mijlocul de transport in comun este in statie (afisand 0 min*), desi in realitate nu este. Poate reusiti sa rezolvati si aceasta problema.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
andrewyw
Membru
Mesaje: 0
Membru din: Lun Apr 01, 2019 6:54 am

Joi Iul 04, 2019 11:43 am

Astazi, 4 iulie ora 11:41 aplicatia nu functioneaza, atat pe aplicatie unde se afiseaza mesajul Could not get lines cat si pe varianta desktop, https://info.stbsa.ro/linii - unde daca cauti o linie in acest moment, nu se afiseaza niciun rezultat.
As vrea sa nu se mai intample asa ceva, imi doresc sa depind in totalitate de aceasta aplicatie (calatoresc pe o linie regionala, e de inteles).
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Scrie răspuns