Informări (arhivă)



înapoi - ... - 11 12 13 14 15 16 ... - înainte
[2013]   Temporar, liniile 23 și 27 nu vor mai funcționa pe Calea Dudești
Miercuri, 13 Decembrie 2023

 


Având în vedere necesitatea executării lucrărilor de remediere a unei avarii la rețeaua de alimentare cu apă de pe Calea Dudești, începând de joi, 14.12.2023, până la crearea condițiilor de circulație, liniile de tramvai 23 și 27 vor funcționa pe trasee modificate, astfel:

Tramvaiele liniei 23 vor circula pe traseul de bază între terminalul „Zețarilor” și intersecția Bd. Octavian Goga/Calea Vitan, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Calea Vitan, Șos. Mihai Bravu, Bd. Camil Ressu, după care vor urma traseul actual.

Tramvaiele liniei 27 vor circula pe traseul de bază între terminalul „Piața Unirii” și intersecția Bd. Octavian Goga/Calea Vitan, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Calea Vitan, Șos. Mihai Bravu, Bd. Camil Ressu, după care vor urma traseul actual.

Pentru asigurarea serviciului de transport public în zona afectată de lucrări, va fi înființată linia navetă de autobuz 627, care va funcționa pe următorul traseu: stația „Dristorului”, Bd. Camil Ressu, Calea Dudești, Str. Lucian Blaga, Bd. Unirii, Bd. Mircea Vodă, Bd. Corneliu Coposu, Str. Sf. Vineri, terminal „Piața Sf. Vineri”, cu întoarcere pe Str. Sf. Vineri, Bd. Mircea Vodă, Bd. Unirii, Str. Lucian Blaga, Calea Dudești, Șos. Mihai Bravu, Str. Dristorului, Bd. Camil Ressu, stația „Dristorului”.



[2012]   Stațiile de autobuz „Muzeul Satului” și „Piața Charles de Gaulle” vor funcționa pe amplasamente noi
Marţi, 12 Decembrie 2023

 

Având în vedere crearea culoarului unic de circulație pentru transportul public pe Bd. Regele Mihai I, pe tronsonul cuprins între Piața Presei și Arcul de Triumf, precum și pe Bd. Aviatorilor, pe sensul de mers spre Piața Charles de Gaulle, începând de miercuri, 13.12.2023, staƫia de autobuz „Muzeul Satului”, aferentă liniilor 100, 205, 331, 331B și 335, amplasată pe Bd. Regele Mihai I, pe sensul spre Arcul de Triumf, va fi reamplasată pe culoarul dedicat transportului public.

Totodată, stația de autobuz „Piața Charles de Gaulle”, aferentă liniei 205, situată pe Bd. Aviatorilor, pe sensul spre terminalul „Străulești”, va fi reamplasată la o distanță de aproximativ 75 de metri față de poziția inițială, către stația de metrou „Aviatorilor”.



[2011]   În localitatea Domnești, autobuzele liniei 423 vor opri în două stații noi
Marţi, 12 Decembrie 2023

 

Începând de joi, 14.12.2023, autobuzele liniei metropolitane 423 vor efectua opriri suplimentare în localitatea Domnești, în noua stație „Grădinița Domnești”, amplasată pe DC 125 – Șos. Curtea Domnească, pe sensul spre terminalul „Ghencea”, precum și în stația „Ciutaci”, aferentă liniei 422, situată pe DJ 602 (Șos. Alexandru Ioan Cuza), pe sensul spre terminalul „Țegheș”.



[2010]   Temporar, liniile 14, 40 și 55 funcționează pe trasee modificate
Luni, 11 Decembrie 2023

 

 

Începând de astăzi, 11.12.2023, liniile de tramvai 14, 40 și 55 funcționează pe trasee modificate, pentru a permite executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la rețeaua Apa Nova, din zona intersecției Calea Călărașilor/Str. Sf. Ștefan.

Așadar, tramvaiele liniei 14 circulă (între „Pantelimon” și „Republica”) pe traseul de bază de la terminalul „Pantelimon” până la intersecția Str. Traian/Calea Călărașilor, apoi pe un traseu modificat, pe Calea Călărașilor, Bd. Basarabia, până la capătul de linie „Republica”. Pe sensul opus, tramvaiele circulă pe Bd. Basarabia, Calea Călărașilor, până la intersecția cu Str. Traian, după care urmează traseul de bază.

Tramvaiele liniei 40 circulă (între „Hala Traian” – „Chimopar”) pe traseul de bază până la intersecția Str. Traian/Calea Călărașilor, apoi pe un traseu modificat, pe Str. Traian, Bd. Pache Protopopescu, Șos. Iancului, Șos. Pantelimon, Bd. Chișinău, Bd. Basarabia, după care urmează traseul de bază.

Tramvaiele liniei 55 circulă pe un traseu scurtat până la Piața Iancului.

Preluarea fluxului de călători de pe traseul suspendat este asigurată de autobuzele liniei navetă 614, care circulă între Piața Sf. Vineri și Foișorul de Foc, pe următorul traseu: Str. Sf. Vineri, Bd. Corneliu Coposu, Calea Călărașilor, Str. Traian, Bd. Pache Protopopescu, Foișorul de Foc.



[2009]   În acest weekend, tramvaiele liniei 44 vor circula până la Gara Basarab
Vineri, 08 Decembrie 2023

 

Sâmbătă și duminică, 09.12.2023 și 10.12.2023, linia de tramvai 44 va funcționa pe un traseu scurtat, între terminalele „Cartier 16 Februarie” și „Gara Basarab”, pentru a permite executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la rețeaua de alimentare cu apă de pe Bd. Dinicu Golescu.

Astfel, pe sensul spre Gara Basarab, tramvaiele liniei 44 vor circula pe traseul: „Cartier 16 Februarie”, Calea Giulești, Șos. Orhideelor, terminal „Gara Basarab”. 

Pe sensul spre „Cartier 16 Februarie”, tramvaiele liniei 44 vor circula pe traseul: „Gara Basarab”, Șos. Orhideelor, Calea Giulești, terminal „Cartier 16 Februarie”.

Pentru preluarea călătorilor de pe traseul suspendat, va fi înființată linia navetă de autobuz 644, care va funcționa între terminalele „Gara Basarab” și „Vasile Pârvan”, pe următorul traseu:

  • Pe sensul spre „Vasile Pârvan”: „Gara Basarab”, Bd. Dinicu Golescu, Str. Berzei, Calea Plevnei, terminal „Vasile Pârvan”. Autobuzele vor efectua opriri pe Bd. Dinicu Golescu în stațiile „Gara Basarab”, „Gara de Nord” și „Piața Virgiliu”, precum și pe Calea Plevnei în stația „Vasile Pârvan”.
  • Pe sensul spre „Gara Basarab”: „Vasile Pârvan”, Calea Plevnei, Str. Sf. Constantin, Str. Ionel Perlea, Str. Grigore Cobălcescu, Str. Berzei, Bd. Dinicu Golescu, terminal „Gara Basarab”. Autobuzele vor efectua opriri pe Calea Plevnei în stația „Vasile Pârvan”, pe Str. Grigore Cobălcescu în stațiile „Cișmigiu” și „Ostașilor”, pe Str. Berzei în stația „Radio România” și pe Bd. Dinicu Golescu în stațiile „Gara de Nord” și „Gara Basarab”.


înapoi - ... - 11 12 13 14 15 16 ... - înainte