Informare

Vineri, 10 Iunie 2022,  |   Temporar, tramvaiele liniilor 16 și 36 vor circula pe trasee modificate

 

Duminică, 12.06.2022, circulația tramvaielor va fi suspendată pe Str. Petricani, pentru a permite executarea unor lucrări la rețeaua de contact a tramvaielor.  

Astfel, liniile de tramvai 16 și 36 vor funcționa pe trasee modificate, urmând ca tramvaiele liniei 16 să circule între terminalul „Piața Sf. Vineri” și capătul de linie „Bd. Lacul Tei”, iar în cazul liniei 36, tramvaiele vor circula de la terminalul „Republica” până la capătul de linie „Bd. Lacul Tei”.

Pentru preluarea călătorilor de pe porțiunea de traseu pe care nu vor mai circula tramvaiele liniilor 16 și 36, STB SA va înființa linia navetă de autobuz 636, care va funcționa între terminalul „Platforma Industrială Pipera” și rondul de la intersecţia Str. Petricani/ Bd. Lacul Tei, pe următorul traseu: Bd. Dimitrie Pompeiu, Str. Petricani, Bd. Lacul Tei.

Autobuzele liniei 636 vor efectua opriri în stațiile liniei 243, situate pe Bd. Dimitrie Pompeiu și pe Str. Petricani (cu excepţia staţiei de urcare „Platforma Industrială Pipera”, de pe sensul spre Bd. Lacul Tei, care va fi efectuată la peronul de tramvai din terminal), precum și în fostele stații ale liniei N123, situate pe Bd. Lacul Tei.